Helikopterihuolto

Helitech Oy on erikoistunut helikoptereiden lentokelpoisuuden hallintaan, huoltoihin ja korjauksiin. Tuotevalikoimiin kuuluu viiden eri helikopterivalmistajan ilma-aluksia.

Ammattitaitoisella ja kokeneella henkilökunnalla pystymme tarjoamaan laadukkaita lentokelpoisuudenhallinta- ja korjaamopalveluja. Teemme mm. helikopterihuolto, maahantuonti- ja vientityöt sekä määräaikaishuollot, vuositarkastukset, vauriokorjaukset, muutostyöt, punnitukset, varaosahankinnat että laitehuollot.

Laite- ja erikoistöitä

Peruskorjaamme mm. Robinson Helicopter Co. valmistamia helikoptereita.

Akkujen huollot, kuten Saft sekä muiden valmistajien ilmailukäyttöön valmistamat akut.

CMI ( Bendix ) magneettojen 100 ja 500-tunnin määräaikaishuollot sekä vikakorjaukset. ( Continental Motors Ignition System Service Bulletin SB643 )

Kannad sekä ACK technologies inc. hätälähettimien (ELT) paristojen vaihdot, ohjelmoinnit sekä testaaminen. Olemme ainoa Kannadin hyväksymä taso-II:n huoltokeskus Suomessa. Voimme myös päivittää vanhan hätälähetin mallisi uuteen. Tämä tuo kustannussäästöjä sillä vanhojen lähettimien paristojen käyttöikä on lyhyempi ja hankintahinta huomattavasti kalliimpi.

Radiomuutostyöt kuten esimerkiksi uusien Garmin 8,33 kHz kanavavälillä toimivien radioiden asennus vanhojen tilalle.

Helikopterien siirrot ja vauriokorjaukset

Tarjoamme vauriokorjauspalveluita joihin voi mm. sisältyä vaurioituneen helikopterin kuljetus, korjausarvio sekä vauriokorjaukset.

Helitech Oy:n henkilökunnalla on laaja kokemus eritasoisista vauriotapauksista ja pystymme tarjoamaan palvelun jolla vältetään nostoon, kuljetukseen ja varastointiin liittyvät lisävahingot.

Jos haluat tietää lisää, niin ota meihin yhteyttä!
hg-logo
Tarjoamme kaikille helikoptereille jatkuvan lentokelpoisuudenhallinnan palveluita.
Korjaamopalveluita tarjoamme mm. seuraaville konetyypeille: Airbus Helicopters H120, H125, H130 ja H135. MD Helicopters MD 500-sarjat. Agusta-Bell ja Bell 206 -sarjat, Bell 206L, Bell 505. Guimbal Cabri G2. Robinson Helicopter Company R22,  R44 sekä R66.