Helikopterikorjaamo

Helitech Oy on erikoistunut helikoptereiden huoltoihin ja korjauksiin. Tuotevalikoimiin kuuluu kuusi eri helikopterivalmistajan kaksitoista tyyppiä eri versioineen. Ammattitaitoisella ja kokeneella henkilökunnalla se pystyy tarjoamaan laadukkaita lentokelpoisuudenhallinta- ja korjaamopalveluja. Teemme mm. helikopterihuolto, maahantuonti- ja vientityöt, määräaikaishuollot, vuositarkastukset, vauriokorjaukset, muutostyöt, punnitukset, varaosahankinnat ja laitehuollot.

Peruskorjaamme mm. Robinson Helicopter Co. valmistamia helikoptereita.

Laite- ja erikoistöistä mainittakoon huollot Saft sekä muiden valmistajien ilmailuakkuihin. Kannad hätälähettimien (ELT) akkujen vaihdot, ohjelmoinnit sekä huollot.

Jos haluat tietää lisää, niin ota meihin yhteyttä.

 

Toimiluvat

hg-logo
Tuotamme helikoptereille jatkuvan lentokelpoisuudenhallinnan palveluita. Tällä hetkellä hallinnassamme olevia konetyyppejä ovat Robinson R22 ja R44 sekä Airbus Helicopters H120 (EC120B), MD Helicopters MD500 ja Enstrom 480B.
Korjaamopalveluita tarjoamme mm. seuraaville konetyypeille moottoreineen: Robinson R22-sarjat ja R44-sarjat sekä R66, Agusta-Bell ja Bell 206 -sarjat, Bell 206L, EC120B, AS350-sarjat, AS355F2, EC135-sarjat, Hughes / MDHC 369-sarjat, Hughes / Schweizer 269-sarjat