Helikopterikorjaamo

Helitech Oy on erikoistunut helikoptereiden huoltoihin ja korjauksiin. Tuotevalikoimiin kuuluu kuusi eri helikopterivalmistajan kaksitoista tyyppiä eri versioineen. Ammattitaitoisella ja kokeneella henkilökunnalla se pystyy tarjoamaan laadukkaita lentokelpoisuudenhallinta- ja korjaamopalveluja. Teemme mm. helikopterihuolto, maahantuonti- ja vientityöt, määräaikaishuollot, vuositarkastukset, vauriokorjaukset, muutostyöt, punnitukset, varaosahankinnat ja laitehuollot.

Peruskorjaamme mm. Robinson Helicopter Co. valmistamia helikoptereita.

Laite- ja erikoistöistä mainittakoon mm. akkujen huollot, kuten Saft sekä muiden valmistajien ilmailukäyttöön valmistamat akut.

Kannad hätälähettimien (ELT) akkujen vaihdot, ohjelmoinnit sekä huollot. Kannad:n hätälähettimet hyödyntävät kansainvälistä COSPAS-SARSAT satelliittiverkostoa. Se takaa hätälähetyksen perillemenon kaikissa maailman kolkissa olit sitten ilmassa, merellä tai vuoristossa, kunhan olet muistanut ohjelmoida siihen oikeat tiedot.

Jos haluat tietää lisää, niin ota meihin yhteyttä.

 

Toimiluvat

hg-logo
Tuotamme helikoptereille jatkuvan lentokelpoisuudenhallinnan palveluita. Tällä hetkellä hallinnassamme olevia konetyyppejä ovat Robinson R22 ja R44 sekä Airbus Helicopters H120 (EC120B), MD Helicopters MD500 ja Enstrom 480B.
Korjaamopalveluita tarjoamme mm. seuraaville konetyypeille moottoreineen: Robinson R22-sarjat ja R44-sarjat sekä R66, Agusta-Bell ja Bell 206 -sarjat, Bell 206L, EC120B, AS350-sarjat, AS355F2, EC135-sarjat, Hughes / MDHC 369-sarjat, Hughes / Schweizer 269-sarjat