Helikopterihuolto

Helitech Oy on erikoistunut helikoptereiden lentokelpoisuuden hallintaan, huoltoihin ja korjauksiin. Tuotevalikoimiin kuuluu seitsämän eri helikopterivalmistajan kaksitoista tyyppiä eri versioineen.

Ammattitaitoisella ja kokeneella henkilökunnalla me pystymme tarjoamaan laadukkaita lentokelpoisuudenhallinta- ja korjaamopalveluja. Teemme mm. helikopterihuolto, maahantuonti- ja vientityöt, määräaikaishuollot, vuositarkastukset, vauriokorjaukset, muutostyöt, punnitukset, varaosahankinnat ja laitehuollot.

Laite- ja erikoistöitä

Peruskorjaamme mm. Robinson Helicopter Co. valmistamia helikoptereita.

Akkujen huollot, kuten Saft sekä muiden valmistajien ilmailukäyttöön valmistamat akut.

CMI ( Bendix ) magneettojen 100 ja 500-tunnin määräaikaishuollot sekä vikakorjaukset. ( Continental Motors Ignition System Service Bulletin SB643 )

Kannad hätälähettimien (ELT) paritojen vaihdot, ohjelmoinnit sekä testaaminen. Olemme ainoa Kannadin hyväksymä taso-II:n huoltokeskus Suomessa. Voimme myös päivittää vanhan hätälähetin mallisi uuteen. Tämä tuo kustannussäästöjä sillä vanhojen lähettimien paristojen käyttöikä on lyhyempi ja hankintahinta huomattavasti kalliimpi.

Radiomuutostyöt kuten esimerkiksi uusien Garmin 8,33 kHz kanavavälillä toimivien radioiden asennus vanhojen tilalle.

Helikopterien siirrot ja vauriokorjaukset

Tarjoamme vauriokorjauspalveluita joihin voi mm. sisältyä vaurioituneen helikopterin kuljetus, korjausarvio sekä vauriokorjaukset. Helitech Oy:n henkilökunnalla on laaja kokemus eritasoisista vauriotapauksista ja pystymme tarjoamaan palvelun jolla vältetään nostoon, kuljetukseen ja varastointiin liittyvät lisävahingot.

Asiakaitamme ovat olleet mm. vakuutusyhtiöt, operaattorit sekä yksityiset.

Jos haluat tietää lisää, niin ota meihin yhteyttä!
hg-logo
Tuotamme helikoptereille jatkuvan lentokelpoisuudenhallinnan palveluita yksimoottorisille mäntä- sekä turbiinihelikoptereille.
Korjaamopalveluita tarjoamme mm. seuraaville konetyypeille moottoreineen: Airbus Helicopters H120, H125, H130, H135, AS 355 F2,  Hughes / MDHC 369-sarjat, Agusta-Bell ja Bell 206 -sarjat, Bell 206L, Guimbal Cabri G2, Robinson R22-sarjat  R44-sarjat sekä R66 ja Schweizer 269-sarjat.